Män som hatar kvinnor

Har precis kollat på filmen Män som hatar kvinnor, och jag säger bara SHIIT så bra den är! Det är ett tag sedan jag såg en sådan bra blim. Den är hemsk, det är rikitgt hemska scener ibland men den är fortfarande så himla bra. Ni som inte har sett den, se den! Det är värt att se den, det tycker iallafall jag ;)


God kväll!

God kväll!

Sitter här nere med min bärbara dator och kollar runt på bloggar och kollar lite då och då på tv. Ikväll så är jag och  mamma hemma själva så vi hyrde en film "Bröllops duellen", jätte bra var den. Är så mysigt att ha mjukis kläder på sig och bara sitta och mysa framför tv:n och se en bra film en fredagskväll :)
Just det, har klippt mig och gjort slinger idag ju, blev jätte nöjd. Dock fick jag inte till någon bra bild, men jag försöker imorgon igen orkar verkligen inte nu.

Ska ta och kolla lite på facebook och sen så blir det väl lite mer tv innan sängen kallar. Åh ja, dansen börjar imorgon ska bli jätte kul att komma igång med det igen.

Hörs imorgon!
PussoKram

Känns bättre nu!

Idag när jag träffade Johanna på Hästhagen innan idrotten så pratade vi lite om USA och då sa hon till mig att hon iallafall ska gå ut 2:an :D, jag blev såå glad <3 Det var bland det bästa som hänt idag!


USA

Vad skulle ni ha gjort om en av era närmaste vänner flyttat till USA??
Detta kan hända mig vilket jag inte alls tycker är kul. Men jag är jätte glad för hennes skull, det är säkert en häftig upplevelse i livet och jag hade gärna gjort det jag med. Men dock tycker jag inte om att hon ska åka. Idag fick de reda på att de har fått ett visum så att hon och hennes familj kan komma in i landet och bo där i 1 år. Men detta betyder att Johanna ska hoppa av gymnasiet vilket innebär att jag inte kommer att ha henne vid min sida i skolan längre. När hon kom och berättade detta för mig idag så försvann en bit av mitt hjärta kändes det som, och om hon nu flyttar så kommer hon att ta denna biten med sig dit. Jag gillar verkligen inte sånt här, jag tycker riktigt mycket om henne, jag kan prata med henne om ¨så mycket och hon lyssnar alltid. Visst, när hon började så var vår relation inte speciellt bra men efter någon vecka tog jag insiativet och började prata med henne och märkte då att hon inte alls var den personen som jag trodde att hon var och vår vänskap blev väldigt stark. Jag har bara kännt henne i 1 år, men under detta året så har jag lärt mig så mycket om henne och vi har stöttat varandra i skolan och så. Kommer att kännas jätte konstigt i skolan utan henne. Sen att hon flyttar till USA det är helt stort, jag kan ju inte precis åka dit under en helg om man säger så och det är inte speciellt billigt heller...

Jag vet att jag har alla mina andra underbara vänner och bästa vänner kvar som jag verkligen älskar, det gör jag. Det hade gjort lika ont om de hade flyttat så långt bort.

Usch sånt här gör ont i hjärtat, tårarna rinner just nu vilket inte alls är kul.... Sen kommer ju det värsta, när vi skiljs åt, men det vill jag verligen inte tänka på nu, vi har ett halv år kvar och det ska bli ett riktigt roligt halv år.

Johanna jag älskar dig och du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta vart du än bor om det så är i Sverige eller USA, min älskade vän! <3


Lämplighetsansökan

Har precis svarat på ett antal frågor till pliktverket och i slutet av november så kommer jag att få reda vilka förutsättningar pliktverker tycker att jag har, och de kommer säga om jag har förutsättningar för att tjänstgöra i försvaret. Haha! Jag vill verkligen inte göra lumpen det är inte min grej om man säger så, det räcker med Revinge i skolan. Jag gjorde detta mer för att det var kul och vill se om de tycker att jag är lämplig till det.
Så jag återkommer i november om vad de tyckte ;).


Aloha!

Nu har jag tid att skriva igen ;)
Fredags kvällen var riktig rolig (inte riktigt allt, men det mesta) hade en jätte trevlig och rolig kväll med underbara personer. Kvällen slutade på folketspark (tyvärr var inte alla där, Jenny, Rasmus och Anna hade åkt hem) där det var Världens snabbaste Allsåååång! Asså det var sjukt roligt, sjöng inte hela låtar utan en bit av versen och hela refrängen, men det räckte det lovar jag. På en timme så blev det 40 låtar och nästan alla stod upp och sjöng och dansade till alla låtar, är riktigt glad att jag följde med dit, hoppas att det kommer finnas nästa år igen för jag går mer än gärna dit igen.

Igår var hela familjen hem bjudna till bästa Carro på kräftskiva där det även var lite annat folk som man lärde känna. Det var jätte trevligt med mycket kräftor, snappsvisor, skratt och prat.

Idag har jag suttit och översatt en hel A4a sida på tyska, det var riktigt svårt och riktigt tråkigt, så det är väldigt skönt att ha fått det avklarat. Sen har jag även hållt på med en dikt om första skolveckan som är läxa i Svenskan, är inte helt klar med den men jag börjar att bli.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt framför tv:n och datan och umgås med familjen.
Hoppas ni har haft en lika trevlig helg som jag (iallafall fredag och lördag).

PussoKram

Skolan

Sitter i skolan nu i ena datorsalen och håller på med en Historia uppgift med Natalie, men vi orkar inte göra mer för så vi bara chillar nu, härligt, har ändå en lektion till på oss att göra klart det som är lång så det är lugnt. Efter denna lektionen så har vi bara en kvar, tack och lov för det men vi slutar 4 idag och det är inte speciellt kul att sluta sent på en fredag men vad ska man göra?!
Efter skolan ska jag åka hem om och lämna min tunga skolväska och sen åker jag in till folketspart för att kolla på han trollkaren som var med i Talang, Charlie något men mina underbara vänner. Sen ska vi ju även se Familjen och avslutningen så det blir en helkväll på Malmöfestivalen, ska bli mycket roligt.

Nu ska jag kolla runt lite på olika bloggar och så innan vi slutar, hör av mig imorgon.

PussoKram


Torsdag

God kväll!

Orkade tyvärr inte skriva något igår efter NRJ, jag var så himla trött och ville bara sova. Men jag hede en super trevlig och rolig kväll, älskar att bara stå och dansa helt konstigt och sjunga med i låtarna med (några av)  mina underbara vänner det är riktigt roligt.

Skolan idag var ändå chill, hade inte speciells jobbiga lektioner vilket var skönt. Efter skolan stack jag till Gina och handlade en mycket fin tröja som jag kollade på igår när jag var där. Idag i skolan så ringde någon mig på mobilen när jag hade lektion men jag visste inte vem det var, så när jag kom hem ringde jag mamma och gav henne nummret så att hon kunde kolla vem det var. Det visade sig att det var från Smart eyes, de ville berätta att mina glasögon var färdiga. Så det blev att åka dit när mamma slutat och hämta dem. Är riktigt nöjd, känns jätte skönt att ha dem får inte ont i huvudet längra :). Så imorgon i skolan blir det glasögon på lektionerna, dock kan jag inte ha dom när jag ska kolla på tavlan för då lär jag inte se speciellt mycker, så det får bli att ta av och på dom hela tiden men det kommer nog att gå bra, slipper min huvudvärk iallafall vilket är positiv.

Nu ska jag snart stänga av tv:n och kolla på Paradise Hotel och sen blir det att sova. Börjar halv 9 imorgon och på kvällen blir det Malmöfestivalen igen, härligt!

Nattinatti, pussokram!


Onsdag

Sitter hemma hos Jenny i lägenheten nu, har precis ätit middag biff med potatis lingonsylt och brunsås, jätte gott var det, hon är jätte duktig på matlagning :D. Men nu är jag jätte mätt, men en glass  hade ändå varit gott ;). Snart ska vi åka och hämta Angelica, sen Rasmus och sen Danne och sen blir det in till Malmö Stad för att kolla på NRJ :)

Nu ska jag ta och göra mig iordning :)

PussoKram

...

Jaha, då var ytterligare en skoldag avklarad. Vet inte alls vad jag ska skriva... Jag vet bara att jag är så sjukt trött och har varit det exakt hela dagen, har inte varit en toppen dag idag precis men jag får hoppas på att morgondagen blir betydligt bättre. Kvällen ska jag spendera framför tv:n antar jag och jag ska lägga mig tidigt idag för börjar 8:10 imorgon och slutar vid 4 och sen på kvällen är det NRJ.

Nä nu ska jag kolla lite på en samhällsuppgifta (om jag orkar).....

Skolstart

Så nu börjar det bli som vanligt igen, skolan har börjat, handbollsträningarna har börjat och jag har börjat lägga mig tidigare igen och snart börjar dansen igen. Känns ändå rätt skönt att få lite struktur i vardagen igen, men jag hade ju inte tackat nej till en månads sommarlov till ;).

Som sagt så började skolan idag och det var riktigt roligt att träffa alla igen. Något positivt som vi fick reda på var att vår gamla mentor och lärare i samhällskunskap och historia, Karolina har fått stanna :D var tänkt att hon skulle sluta men så ble det inte och det är jag glad för, för hon är en jättebra lärare. Dock är hon inte längre mentor för vår klass utan mentor för BG1B, men det gör ingenting vi har ju henne kvar som lärare och det är huvudsaken. Något negativt är att jag inte är helt nöjd med vårt schema, hade hellre velat ha vårat gamla men det blir förhoppningsvis bra tillslut..
Fick även se de nya ettorna och träffa de nya B-ettorna, jätte kul var det. Tänk att min klass såg ut så och var lika tysta för ett år sen, det kan man dock inte tro idag ;). Ska även bli kul imorgon och se hur de går och betersig när de har vanliga lektoner.

Ikväll så har jag haft handbollsträning sen duschade jag när jag kom hem och åt. Efter dte så satte jag mig med mina häften och skrev vilka ämnen häftena var till och namn och klass. Har bestämt mig för att jag ska ha koll på mina saker detta året för det hade jag inte i ettan. Köpte även ett pennskrin idag, så förhoppningsvis så slipper jag tappabort mina pennor ;).

Nä nu ska jag snart ta och gå och lägga mig, ska kolla lite på tv först.
Hörs imorgon!

PussoKram


Sommarlovets sista dag = skolan börjar imorgon

Jahap, nu är det inte speciellt lång tid kvar förrän skolan börjar igen... Det känns som om det bara var några dagar sedan jag sa hejdå till alla i klassen, men nu är det redan dags för att säga "Hej" igen. Det känns riktigt riktigt konstigt. Visst ska det bli kul att träffa alla underbara personer igen, sen ska det bli kul och se de nya ettorna och äntligen få se hur vi såg ut för ett år sedan ;). Men jag hade gärna haft sommarlov ett bra tag till, det är så skönt att vara ledig och bara ta det lungt och slippa alla läxor och pressen som jag har på mig själv. Men nu är det bara att ta nya tag och få fram nya krafter för jag är helt säker på att rätt som det är så står vi där igen och önskar varandra ett härligt sommarlov..
Om jag ska vara helt ärlig så tycker jag att vi som fortfarande går i skolan att vi ska njuta av tiden fast jag vet att dte kan vara svårt ibland när allt står en upp till öronen, men vi har det rätt bra ändå. Så njut av tiden som är kvar! Det tycker jag att vi ska göra..

Godkväll!

Blev inte mer uppdatering igår, jag han tyvärr inte. Jenny och Angelica kom och hämtade mig och sen drog vi upp till stan där vi träffade Carro, Anna, Jesper, Sara och Amanda. Vid 12 orkade vi inte mer och drog oss till bilen och åkte hem.
Idag vaknade jag klockan 9 av att mitt alarm ringde, jätte jobbigt var det, men skolan börjar ju imorgon så det var lika bra att vakna så man klarar det imorgon också. Vid 12 så tog jag bussen till Svedala där Jenny och Angelica hämtade mig på busshållsplatsen och så åkte/gick vi tunt och hjälpte Angelica att dela ut reklam. Sen blev det att tvätta Jennys mammas bli och Angelicas pappas bil, sen har vi bara chillat och haft det skönt, har haft en härlig och lugn söndag.

Nu blir det filmtajm, ska slänga mig i soffan och kolla på en film som jag köpte i Ullared, får hoppas på att den är bra ;)
Hörs senare!

PussoKram


Var hos optikern igår

Har ju glömt bort att berätta att jag var hos optikern igår efter jobb, för nu på senare tid så har jag fått ont i huvudet när jag har läst och suttit vid datan efter ett tag vilket inte är kul alls, har det nu med :(. Så vi besällde tid och åkte dit igår, han som kollade mina ögon var riktigt rolig, jag fick verkligen anstränga mig på testerna ;). Det visade sig tillslut att jag behöver glasögon när jag läser och sitter vid datan och såklart på lektionerna, sen fick jag ävern reda på att jag ser sämre med höger öga än med vänster. Jag märkte det när jag skulle kolla på bokstavstavlan och hålla för vänster öga och då blev det genast suddigare. Hittade ett par snygga glasögon och jag får dom förhoppningsvis nästa vecka någon gång.

Hemma

Nu är jag hemma igen efter en jätte rolig och trevlig eftermiddag. Det började med att vi värmde upp sen blev det lag  indelning det blev två lag och sen börjae vi äntligen spela, vi spelade 3 x 25 (3 halvlekar som varar i 25 minuter). Det var riktigt kul att spela och det var det var länge sedan jag tyckte att det var så kul, spelade i ett högt tempo vilket är helt härligt. Har lärt mig lite idag som jag verkligen kommer att utnyttja i framtiden och när jag spela med mitt egna lag. Men det är lite nervöst och fundersamt för vi vet inte alls hur lagen kommer se ut detta året, emn det blir säkert bra i slutändan, jag kan ju inte göra något annat än att vänta och se hur det blir.

Senare ikväll så ska jag upp i stan, förhoppningsvis så kommer Jenny hit och hämtar mig så att jag slipper ta bussen upp vilket är väldigt skönt.

Godförmiddag

Nu ska jag strax sätta mig i bilen och åka till Söderkulla för vi ska ha träningsmatcher med vårt damlag idag till 4. Efter det så ska vi duscha sen ska vi åka till klubben och grilla och umgås. Ikväll (om vädret vill) så blir det antagligen att dra upp till Malmöfestivalen igen med underbara personer. Hör av mig ikväll om jag hinner, annars hörs vi imorgon.


Jobb jobb jobb...

Har varit dålig uppdatering nu, men jag jobbar igen och dessa dagarna har jag jobbat från halv 9 till 4. Sen när jag kommer hem så är jag helt trött i huvudet så jag orkar inte göra något speciellt, sen igår kväll somnade jag rätt tidigt framför tv:n. Men nu är det bara 2 jobb dagar kvar vilket är riktigt skönt, sen börjar Malmöfestivalen ska dit på fredag och lördag och även avslutnings fredagen sen blir det kanske någon dag mer, får se vad som händer.
Nu ska jag ta och kolla på tv, ha det bra!

PussoKram

Ullared

Precis nu har jag varit vaken i 17 timmar, så är aningen trött nu ;). Som jag berättade igår så åkte vi till Ullared, klockorna ringde 5 på morgonen och vi åkte från Svedala vid 6 tiden. Och faktiskt så gick det betydligt lättare att gå upp än vad jag trodde, men vill man så kan man. Har haft en mycket trevlig och rolig dag med mina underbara vänner och det blev även denna gång en hel del saker som kom med hem ;). Dock klarade alla sig emd vars en påse, men påsarna är ju stora och dur är väl det ;).
Här kommer lite bilder på vad jag handlade.



Sen blev det även 3 klädesplagg ;)



En tjocktröja, en tjockare lite längre kofta och ett par leggins.













Godmorgon

Har precis plockat undan frukosten och ska snart gå upp och bädda och göra mig iordning. Jag vet inte riktigt vad som händer idag, tror att det blir stranden en liten stund. Det jag vet är att jag ska hem till Jenny ikväll för imorgon ska jag, Jenny, Angelica, Carro, Sofie och Josefin till Ullared :D, ska bli mkt trevligt. Ja, jag jobbar denna veckan som kommer också men min chef gav mig ledigt imorgon och det är jag väldigt tacksam över för jag gillar verkligen att gå där.
Nu ska jag ta och göra mig iordning, skriver kanske sen om jag hinner.

PussoKram


Jag är ett bröllops fan!

Idag cyklade jag, mamma och pappa till Pildammarna för att se när mammas ena arbetskammrat gifte sig på Margaretapaviljongen. Åh det var så gudomligt fint och hon var så vacker, älskade hennes klänning. Fast jag inte ens känner henne speciellt väl så började jag ändå att gråta just för att det var så vackert och fint. Älskar verkligen bröllop! Man får en helt underbar känsla i hela kroppen när två personer ska bekräfta sin kärlek för varandra och alla nära och kära genom att ingå ett äktenskap med varandra. Kommer ihåg när min kusin gifte sig och jag fick äran att vara hennes brudnäbb, det är en dag som jag aldrig kommer att glömma.
Nä, bröllop är bland det bästa som finns!


God natt!

Nu ska jag gå och lägga mig, är ju jobbedag imorgon.
Sov gott!

Schwarzkopf Blonde SPRAY

Som ni läste i förra inlägget så köpte jag Schwarzkopf Blonde SPRAY idag, detta ska gör så att håret blir enaning ljusare. Eftersom jag har blonda slingor i håret så får jag en helt ful utväxt ser inte alls fin ut så jag testade terra och sprayade på utväxten och det blev faktiskt ljusare. Ska göra det igen på söndag så det blir lite ljusare, blev helt glad att det fungerade. Jag kan nu rekomendera det starkt!


06.08.09

Aloha!

Hann inte uppdatera igår, ledsen. Men när jag slutat jobba så kom Jenny och hämtade mig och så åkte vi hit och gjorde oss iordning sen åkte vi hem till Sofie och var där en stund. Sen blev det till att sätta sig i bilen igen för att först hämta upp Carro hemma och Josefin vid tåget. Sen var det dags för restaurangen. Alla åt planka och jag tyckte att det vär jätte trevligt och jätte mysigt och tror inte att bara jag tyckte det. Sen körde mig Jenny till Oxie där mamma och pappa var, var där i typ 2 timmar. Efter det blev det hem och gå och lägga sig ;).

Idag har jag jobbat och varit på mobilia en runda, hittade nagelack och blond spray. Letade lite efter skolsake, hittade en del men ska kolla vidare lite. Ja just det på måndag fick jag ledigt så då bär det iväg till Ullared med de bästa :)<3

Hörs sen, PussoKram

Godnatt!

Nu ska jag ta och krypa ner i min sköna säng, ska upp lite efter 8 imorgon börjar och jobba halv 10. Efter jobb så blir det Friskis och Svettis sen hem och duscha, sen klockan 7 så ska jag och några av mina underbara vänner äta på restaurang, ska bli mysigt. Så får se när jag hinner uppdatera imorgon, jag ska göra det med vet inte riktigt när det blir.
Ni får sova så gott, så hörs vi imorgon.

PussoKram

Börjat jobba igen...

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har börjat jobba igen så kan inte sitta vid datan på dagarna, bortsätta från idag, fick sluta tidigare. Sen igår efter jobbet så var det en snabb vända hem och sen körde mamma och pappa mig till min älskade vän Johanna. Hon åkte till Thailand idag och jag hade inte träffat henne på ca 3 veckor, så var bara tvungen att träffa henne innan hon åkte för nu kommer hon att vara borta i 3 veckor :(. Men hade iallafall mysigt och trevligt med henne <3

Har varit så sjukt trött hela dagen, så när jag kom hem så la jag mig i soffan framför tv:n och självklart så somnade jag där, var riktigt skönt men jag vaknade med huvudvärk som inte var alls lika skönt,menmen det går över. Skulle egentligen ha åk till Friskis och svettis idag efter jobb men jag orkade verkligen inte så jag ska ta och göra det imorgon. Måste verkligen börja träna har inte tränat på 1 ½ vecka, visst är det skönt men jag är den typen av person som tycker att det är skönt att träna och inte vila från träningen alltför länge så nu ska jag sätta igång med träningen innan handbollsträningen börjar.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, får se vad som händer. Skriver ikväll om jag känner för det ;)

PussoKram

"Lorden från gränden"

Som ni säkert redan vet om ni har läst mina tidigare inlägg så var jag på teater i fredagskväll men min mamma, pappa och min moster på Fredriksdalsteatern och såg "Lorden från gränden". Självklart var Eva Rydberg med och spelade och jag säger bara att jag älskar henne på scenen hon är så grymt rolig, hon har jätte bra mimik och en bra sångröst. Tänk att hon är runt 60 men det känns som om hon vore i 40 - 50 årsåldern när hon står på scenen och agerar och rör sig. Sen var även Claes Malmberg med och han och Eva i en och samma föreställning det är bara så bra, finns inte många som kan slå dom tillsammans. Skrattade så mycket vissa gånger så att tårarna rann på mig och jag kunde inte sluta skratta heller, fick riktigt ont i magen så mycket jag skrattade.
Ni som inte har sett den och gillar denna form av teater, SE DEN! Jag rekomenderar den varmt.


Hemma!

Nu är jag hemma igen efter en jättegod middag på Jensen's. Är proppmätt nu, hade kunnat rulla hem istället för att åka bil, känns det som nu. Åt ryggbiff med stekt potatis med stekta grönsaker och bearnaisesås, sen blev det ju självklart glassbuffén till efterrätt. Mumsigt värre! Nu ska jag snart ta och kolla på Beck på tv1000 men först blir det ett inlägg om teatern.

PoK

Fin garderob = en glad Linnéa

Så nu är jag äntligen klar med rensningen av garderoben. Känns jätte jätte skönt, är så himla jobbigt. Innan jag började så trodde jag inte hade så mycket kläder, iallafall inte så mycket som jag använder men där hade jag helt fel. Hittade jättefina saker som jag inte har användt på jätte länge ch som jag helt glömt bort, just för att jag har haft en riktigt stökig garderob. Men nu är den fin igen och jag ska verkligen försöka hålla det så här. Men jag säger alltid att jag ska göra det men ja gör det ändå inte, men nu måste jag verkligen skärpa mig!

Här fåfr ni bilder om hur det såg ut före och efter. Enjoy! ;)

Före



Efter


Nu ska jag ta och duscha för halv 7 ska familjen gå på Jensen's och äta middag. Mumsigt!
Ni får ha en bra kväll, skriver förhoppningsvis ikväll igen.

PussoKram

Ingen strand, garderob rensning istället..

Det blev ingen strand idag, för våra kompisar som var på stranden ringde och sa att det blåste väldigt mycket och att det började komma moln. Så vi stannade hemma istället, och det passar ju ändå rätt bra för nu kan jag ta och rensa min garderob iställer och ha kvällen ledig. Så nu ska jag ta och sätta igång med det, hör av mig sen när jag är klar.

PussoKram

Hann inte uppdatera igår...

Nu blev det så igen att jag inte hann uppdatera igår som jag lovade, förlåt! Men när vi var på stranden igår med familjekompisar så bestämde dom att vi skulle till marknad på kvällen och sen åka hem till dom och äta mat. Så det ble snabbt hem och duscha och göra sig iordning snabbt för att sen dra till Höllviken igen. Så det blev ingen tid för att varken uppdatera eller lägga in bilder... Idag så är det fint väder och jag tror att det blir fika på stranden idag igen. Men vill inte stanna där för länge för jag måste verklige rensa min garderob det är verkligen ett MÅSTE. Så ska göra det när vi kommer hem igen. Sen om jag hinner och orkar så ska jag verklien lägga in lite bilder från teatern, jag har lovat att göra det så jag ska det. Nä, nu ska jag ta och ta på mig min bikini ooch dra iväg till stranden.

PussoKram

Godmorgon!

Har precis ätit upp min frukost och ska snart ta på min min bikini för sen bär det av till stranden i Kämpinge, härligt! Förlåt för att jag inte uppdaterade igår efter teatern, men vi kom hem vid halv 12 och då tog jag något  litet att ät och sen var det rakt ner i sängen var riktigt trött. Hade en jätte rolig och mysig kväll, när jag kommer hem och efter jag duschat så ska jag lägga in lite bilder från gårdagen och några kommentarer  om teatern. Nu ska jag ta och ta på mig min bikini så vi hörs senare idag.
Förresten min älskade vän Sofie är hemma igen efter en vecka i Turkiet, nice! :)<3

PussoKram


RSS 2.0