Blev inte stan...

Skulle egentligen ha träffat Natalie idag men hon hade helt glömt att hon skulle till frisören just den tiden vi hade bestämt att vi skulle träffas... Synd! Menmen... Kan inte träffa henne förräns skolan börjar igen :(

Så idag har jag verkligen inte gjort något vettigt, men sånna dagar kan vara rätt härliga ibland ;) Just det, jag har fått reda på att jag ska skriva högskoleprovet på gamla pildamsskolan nästa lördag, blir lite nervös när jag tänker på det faktiskt men det går nog bra ;)

Ska sätta mig framför tv:n lite nu!


Desperate Houswifes?

Jag skulle precis gå och hämta lite glass och mysa ner mig i soffan och kolla på Desperate Houswifes, men så säger dom att det inte kommer visas på tv utan man får kolla på de på kanal 5 play?!?!? Vad är det för dummheter? :S jag blev så sur, eller jag är sur rättare sagt!! Idag har jag ingen träning så jag kan sitta i lugn och ro och se hela avsnittet inte bara slutet, men ja då ska det såklart inte visas på tv! Sen kommer jag inte in på kanal 5:s hemsida :S Drygt!

Får sitt och sura lite till, sen så får jag ta min glass till Cougar Town istället. För det måste visas annars har kanal 5 förstört hela min tisdags kväll ju...


Tillbaka och försöker igen!

Cha cha bloggen! ;)

Jag har inte skrivit här sen i sommras, jag kände att jag inte orkade med det längre. Men nu så känner jag att jag vill ge bloggandet ett försök till. Jag har tänkt på det länge nu och idag kände jag, varför inte?! Jag kan iallafall testa och det är just det jag ska göra nu ;).

Det är Påsklov och det är UNDERBART! Och det underbara vädret har kommit tillbaka vilket är perfekt!
Änså länge så har lovet varit helt perfekt och jag tror verkligen inte att det kommer ändras för det roligaste väntar ännu! I måndags så var jag med världens bästa Marcus i stan, jätte mysigt! Idag träffade jag Malin som jag inte har träffat sen i hmm? Julas! :O Hemskt när man tänker på hur nära vi bor varandra. Hade mycket trevligt! Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa underbara Natalie :).
Sen på fredag bär det av till SMÅLAND, med Jenny, Carro, Tuzze och Sofie! Underbart är det!

Ja, jag har inte så mycket mär att skriva, skriver kanske mer sen.

/Linnéa

RSS 2.0