Sommarlov!

Nu har skolan slutat och jag har Sommarlov, vilket är helt underbart! Inget plugg på 2 månader, det är en härlig tanke. Dock är detta mitt sista sommarlov och det känns väldigt konstigt, men jag ska njuta. Börjar dock jobba redan imorgon, men det är bara 1 vecka och 1 dag, sen nästa vecka på tisdag så åker jag till Spanien med handbollen och det ska bli så skönt med sol och värme.

Jag har en känsla av att detta sommarlovet kommer gå rätt snabbt, för jag har endast 2 veckor som är oplanerade, alla andra veckor vet jag vad jag ska göra. Jag jobbar ju halva sommarlovet, men jag har en jätte snäll chef som inte har satt mina 4 veckor i streck, det längsta jag har är 2 veckor i sträck och det är ändå helt okej. Sen så har de höjt lönen med 10 kronor så i år så kommer jag tjäna ca. 8 800:-, och en del av det ska jag spara till nyår för så ska antagligen jag och Jenny resa :D Underbart!

Idag ska jag kolla på Sex and the City 2 med mamma. Det ska bli kul och se hur den är, för vissa säger att den är jätte bra sndra säger att de är besvikna på den. Så jag har inte så stora förhoppingar på den, men det ska bli kul.

Nu känner jag att magen börjar kurra så ska gå neroch se om maten snart är klar.


Äntligen!

Nu har jag äntligen börjat förstå mig på stilmallarna och kodmallarna här, efter sådär 1 ½ år, haha. Men bättre sent än aldrig! Så som ni kanske ser så har jag ändrat stilen på texten och storleken och jag känner mig väldigt nöjd med det jag har åstadkommit. Ska försöka mer imorgon att ändra på något annat.

Nu ska jag lägga mig och kolla på Sex and the city serien innan jag somnar. Imorgon kommer Jenny hit för hon ska låna bilen så jag ska fixa frukost till henne sen så får jag skjuts till skolan, Underbart!

Sov gott!


Fullt upp!

Så nu börjar allt lugna ner sig igen, vilket både är skönt men tycker ändå att det är tråkigt för det har varit roliga saker som jag har gjort nu den senaste veckan. Jenny tog studenten i onsdags så jag och Karro sov hos henne i tisdags och hjälpte henne på morgonen, det var jätte kul! Så nu går vi inte på samma skola och det känns jätte konstigt, men jag kommer att vänja mig, huvudsaken är att vi träffas ändå och det gör vi!

Nu är det bara 3 dagar kvar av mitt 2:a år i gymnasiet, det är jätte skönt men det känns väldigt konstigt, tiden har gått jätte fort! Efter sommaren går jag i 3:an vilket betyder att det är mitt sista år och jag tar studenten! Det ska bli riktigt kul att ta studenten och planera allt, men samtidigt är det väldigt läskigt! Har bestämt mig att jag verkligen ska njuta av den tiden jag har kvar som gymnasie elev, och när det är jobbigt i skolan så har jag något stort och roligt framför mig! STUDENTEN!

Nu ska jag kolla lite på tv sen blir det snart mat! Skriver kanske mer ikväll :)


RSS 2.0