Bara två dagar kvar!

Nu är det endast två dagar kvar av denna jobbiga veckan vilket är så skönt. Gjorde turism provet vilket var bland de jobbigaste och det gick faktiskt bättre än jag trodde att det skulle gå, så jag är nöjd. Imorgon är det nationella prov i engelska och i tyska... Är helt nervös för båda, speciellt för tyskan för det är det muntliga och jag hatar att prata för det tar helt lång tid för mig att hitta de rätta orden... Jaja, ni fåt hålla tummarna för mig ;).

Nu ska jag snart sätta mig i bilen för att åka till dansen. Vilket gillas stark! Älskar att vara där för jag tänker inte på något annat än det jag gör, dansen har verkligen hjälp mig när jag har haft det jobbigt för det har lättat på allt mitt tänkande. Sen så känns det så himla skönt när jag kommer hem, känner mig helt duktig efter.

Nu måste jag gå. Skriver mer sen när jag är hemma om jag orkar ;)
Puss!

Skolan...

Sitter i skolan och väntar på att min sista lektion ska börja vilket är historia. Jag gillar inte tisdagarna i skolan för vi slutar 20 över 4 och vi har verkligen inga roliga lektioner efter lunch. Sen har jag riktigt ont i mitt öra vilket verkligen inte gör saken bättre. Sen denna veckan har jag 5 prov, dock har jag "bara" 3 men det är fortfarande de jobbigaste proven kvar....

Nu börjar vi snart och måste hinna kolla runt på några bloggar innan jag stänger ner.
Hör av mig när jag kommer hem.


Fullt upp...

Ja då var det söndag igen, vilket menas med att man ska plugga....

Denna veckan har jag haft fullt upp, först Såtenäs som var riktigt riktigt roligt, både killarna och vi tjejer vann fotbollen! :D Det andra (fälttävlan och dragkampen) vann Göteborg som vanligt, men huvudsaken är att vi slog dem i fotbollen för tjejer, haha. Jag har haft sån sjuk träningsvärk i hela kroppen efter fälttävlan, idag är första dagen som jag kan resa mig upp från soffan utan att få riktigt ont i magen. Vilket är en stor lättnad.
När vi kom tillbaka till skolan i torsdags så hade jag både NP i tyska och vanligt prov i naturkunskap. Sen i fredags så hade vi NP i svenska med uppsatsskrivning. Vågar inte alls säga att det gick bra, men jag känner ändå att jag är nöjd så det är bara att vänta och se hur det gick.

Nä, nu måste jag ta tag i mig själv och börja plugga innan hanbollen börjar på tv..



Såtenäs

Sitter på vårt rum nu med Jennys dator :). Det har varit en lååång dag, med 5 timmar på bussen jag blev aningen rastlös i slutet faktiskt. Imorgon blir det först fotbollstunering mot Stockholm och Göteborg, sen blir det fälttävlan. Haha är lite nervös för fotbollen eftersom jag verkligen inte kan spela egentligen, men jag blev uttagen så något måste dom se i mig men jag vet dock inte vad haha..

Nä nu måste jag tyvärr ha en dejt med kudden, ska upp kvart över 6 imorgon ;)

Sov gott!


En härlig kväll/natt/dag i Svedala

God eftermiddag alla glada! ;)
Igår blev det Svedala hem till Jenny med Tuzze och Sofie. Åt jätte god middag som Jenny gjort, mäster koken asså!  ;) Blev tittande på början av Luftslottet som sprängdes men det var tråkigt så vi gick ut och röjde i Svedala istället, sen blev det att gå in i värmen och kolla på Dirty Dancing, en helt underbar film! Sen blev det tävling i Wii ;) Och vid 3 halv 4 slocknade jag, Tuzze och Sofie in medans Jenny satt uppe till 5. Fatta inte hur hon orkade asså.

Just nu ligger min kära fader och blir tatuerad hos James. Jag och Jenny följde med för att se om han verkligen vågade och det gjorde han ;) Nu är Jenny hos Rasmus, hon kommer sen vid 5 igen :) Imorgon bär det av till Såtenäs för Olympiad med skolan :D.

Nä nu måste jag sätta mig en stund med mög naturkunskap.....
Hör av mig senare!


Skit IV-val.....

Fick idag reda på att mitt ena IV-val (individuellaval) inte kommer att starta till hösten vilket är teckenspråk. Det är just den kursen som jag verkligen har längtat till att få läsa så jag är så sjukt irriterad på det...... Jag visste att jag skulle ha valt det till 2:an istället! Åhhh.... Det förstörde verkligen min fredag!!!
Hatar skolan just nu!!


Projektredovisningar...

Sitter här med en engelskläxa, ska skriva ett Covering letter som är träning inför det nationella provet och eftersom jag och Natalie ska iväg nästa vecka och resten av klassen ska fortsätta med detta så måste jag tyvärr sitta och skriva detta nu eftersom att jag vill ha respons på texten. Och det är inte lätt att skriva ett Covering letter, det vill jag lova.. Fast jag hitta på lite så är det ändå rätt svårt för det måste ju låta bra och inte minst, rimligt. Så tog en liten paus från skrivandet och bloggar istället ;)

Idag kollade vi på de sista projektredovisningarna och det var faktiskt rätt intressant iallafall vissa. Det var tre som jag tyckte var riktigt bra, som verkligen hade lyckats med sin redovisning och med sitt arbete. Det skrämmer dock mig lite att om endast 1 år är det jag som står där framme och berättar om mitt/vårt arbete. Vi vet inte riktigt vad vi ska skriva om. Men vi är rörande överens om att vi inte bara ska sitta och leta fakta och skriva utan vi vill göra något praktiskt också. Så vi får se vad vi hittar på. Spännande! ;)

Om lite mindre än en timme bär det av till träningen, som JAG ska köra till :D Körde i tisdags från träningen och det var riktigt kul och det gick förvånansvärt bra faktiskt.

Nä, nu får jag ta och fortsätta med mitt covering letter, skriver kanske senare ikväll.


Dålig uppdatering, förlåt!

Ja, det har blivit väldigt dålig uppdatering. Men dagen efter vi kom hem från Småland så var det dags att åka till Revinge med klassen/skolan. För er som inte vet vad det är, så är det militärområde där alla 2or på vår skola åker dit (samma ställe som i 1an) där vi bor i 4 dagar och lever snarlikt dem som gör värnplikten. Och näst sista dagen så tävlar de 3 klassorna mot varandra. När jag ändå är inne på tävlingen så måste jag bara säga att vår klass vann!! IGEN! Vi vann i 1an och vi vann i 2an, BG2B är bäst helt klart! ;) Nu i efterhand så kan jag säga att det var kul men när man var där var det inte lika kul, speciellt inte på kvällen/natten när vi skulle sova i våra vindskydd, det var riktigt kallt!
Smålands vistelsen var underbar! Hade jätte trevligt, älskar att åka dit och få lite miljöombyte. Det behövdes verkligen..

Skolan har börjat igen och det har varit väldigt lugnt. Måndag och tisdag var vanliga skoldagar, men idag och imorgon så är det redovisningar av 3ornas projekarbeten som vi går och lyssnar på. Så börjar senare och slutar tidigare faktiskt, vilket är jätte skönt behöver ju liksom inte anstränga mig speciellt mycket ;).

Nä, nu ska jag faktiskt ta och försöka sova. Förhoppningsvis så hinner jag skriva av mig lite imorgon med.
God natt, sov gott!


Hemma igen!

Är hemma igen nu! Matchen var bra, dock förlorade dom... Men den första kvarten i första spelade dom jätte bra och slutet av andra, men men.. Hade mycket trevligt med Jenny! :) Imorgon bär det av till Småland! :D Så hör antagligen inte av mig förrän på måndag när jag kommer hem ;)

Nu ska jag sova, eller snart. Sov så gott alla!
Glad Påsk förresten!



Varför ska man alltid glömma något?

Så nu har jag varit duktig genom att jag har packat, städat undan på mitt rum och dammat! ;) Sen så har jag ju handlat också med Jenny. Det gick mycket bra, vi är bäst på att handla ;) Haha! Men asså jag har bara en fråga, varför ska man alltid glömma något när man är och handlar mat?? Förra gången vi handlade till Småland så glömde vi majsen till tacosen och idag så glömde vi självklart värmeljus.. Men vi kom ihåg majsen, haha jag gick och tänke på det hela tiden ;). Är det inte majsen så är det värmeljusen! Undrar vad det blir nästa gång ? ;)

Nu ska jag ta och fixa mat till mig själv och sätta mig framför tv:n lite och vänta på att Jenny ska höra av sig.


GOD MORGON

Ligger här nyvaken i sängen, är riktigt trött.. Men jag måste upp nu snart för Jenny kommer vid 11 och då ska vi åka och handla mat till Småland :). Bara 1 DAG kvar! :D Sen ikväll blir det handboll i Lund, Sveriges Damer mot Ungern! :D Juste, jag måste packa också och städa rummet. Oj ja det står rätt mycket på min att göra lista.

Igår skrev jag ju att jag ska skriva Högskoleprovet på Pildamsskolan, kände att det skulle bli tråkigt på rasterna om det inte var någon annan som skulle skriva det där som jag känner. Men idag så fick jag reda på att Frida också ska skriva det där :) vilket jag gilla skarpt ;).

Nä nu får jag nog ta och masa mig upp ur min mysiga säng och äta frukost.
Hörs senare idag!


RSS 2.0