Hemma igen från ett underbart Kreta

Hallo!  Nu är jag på hemmaplan igen efter en helt underbar vistelse på Kreta. Har haft det riktigt mysigt. Vi bodde faktiskt mycket bra, från mitt och Saras hotellrum så behövde vi gå ca 10 meter sen så var vi på stranden. Det var så sjukt sönt, för vi kunde välja om vi ville bada i poolen eller i havet, vi slapp gå helt långt för att komma till och från stranden i värmen och vi kunde gå på egen toa vilket var mycket skönt. Åt ute varenda kväll, älskar vekligen maten och tzatzikin herregud, det är så sjukt gott åt det i princip varje dag, antingen till lunch eller på kvällen eller till båda middagsmålen. Älskar verkligen Grekland. Ha varit en toppen vecka och haft ett mycket trevligt sällskap och en underbar rumskompis. Men det är faktiskt skönt o vara hemma och kunna träffa alla igen, har saknat mina underbara vänner.
Bilder kommer snart när jag har tagit mig tid till att lägga in bilderna på datan, och kommer även bilder på saker som jag köpte.

Pussokram


Packat klart

Nu har jag äntligen packat klart och ska snart stänga väskan. Planet lyfter 19:00 från Kastrup och innan det så ska jag såklart gå o kolla på tax freen vilket är ett måste. Förhoppningsvis så hittar jag en ny perfym, har redan tänkt ut några som jag hade kunnat tänka mig, men är såklart öppen för andra goda perfymer. Känner att min mage snart kommer att börja kurra så ska nog ta något att stoppa i mig. Sen bär det av till Kastrup med bussen 15:00.
Är hemma igen om en vecka, 03:00 är det tänkt att planet ska landa, lite drygt att komma hem så sent men kan ju sola nästan hela dagen och det är ju positivt.

Ni får ha det så bra här hemma i Sverige. Skriver igen när jag kommer hem.

Pussokram


Förlåt...

Nu har jag inte haft tid och skriva igen, men har varit i vår suga i Småland med några av mina underbara vänner. Hade det riktigt mysigt och riktigt kul. Imorgon så bär det av till Kreta med familjen och famijlekompisar. Det ska bli skönt o äntligen få värme och förhoppningsvis bli redet brun, är riktigt vit på hela min kropp, men det ska bli ändringar på det. Ska bli mysikg o bara ligga i solstolen ute i solen på stranden o bara lyssna på musik eller läsa en bra bok.
Hinner förhoppningsvis skriva lite innan det bär av till Kastrup och Grekland.

Pussokram

Manikyr

Har byggt på mina naglar i år igen. Gjorde det förra året också, men denna gånge tyckte jag att det blev mycket bättre. Fick ju även blommor på vissa naglar. Super nöjd, älskar att ha uppbyggda naglar, hade kunnat tänka mig och ha det året runt men pga handbollen så funka det inte riktigt, tyvärr. Så gör det på sommarlovet istället..

Vad tycks ?...

 

Sommarlov!

Äntligen så har det efterlängtade sommarlovet kommit. Men gillar dock inte vädert, hoppas verkligen att det fina vädert kommer fram snart igen. Men den enda nackdelen som finns med sommarlov är att man kommer sakna vissa helt underbara presoner från klassen som man inte alls får träffa lika ofta längre. Visst kommer träffa dem i augusti igen, men ändå de förgyller min dag.
På mitt sommarlov vet jag att jag ska göra detta:
- Åka till Småland
- Åka till Kreta (ska bli så sjukt skönt)
- Jobba
- Åka till Åhusbeachhandboll o spela
- Sola
- Bada
- Sova
- Träffa alla mina underbara vänner så gott det går

Hade gärna haft mer än 2 månaders sommarlov, men man får ju vara glad för att man får vara ledig.


Spinning

Idag tränade vi (92-92) med våra kära damer, och det var spinning som stod på schemat på Friskis och Svettis. Det var riktigt ansträngande, det kändes som om man stod i duschen, svettet bara rann på en det var länge sedan jag svettades så mycket på en gång som jag gjorde där på bara 55 minuter helt sjukt. Men kul var det. Nu är jag helt slut i kroppen, mest i benen men även i armarna. Imorgon är det brännboll som gäller, men vet inte riktigt hur jag ska klara det. Men det får väl gå som det går, får slå ett slag sen stå vid första konen hela tiden och sen stå på samma plats hela tiden när vi är ute. Aja det löser sig nog.

Ni får sova gott sen, nu ska jag ta o dra mig tillbaka till tv:n.

Pussokram

Visste du att...



...jag har dansat i 10 år snart 11?
...jag är mörkrädd?
...jag har spelat handboll i ca 5 år?
...jag hatar stora spindlar?
...jag är väldigt sällskapssjuk, och kan inte vara hemma själv allt för länge för det blir så ensamt högst 2 dagar?

Uppdatering

Förlåt, förlåt, förlåt för att jag inte har skrivit på länge. Men denna veckan har jag inte hunnit... Har varit mycket med skolan och flera studenter.

Måndag: Skola, sen utsparkslekar och plugg till Geografin.
Tisdag: Skola, och innan jag åkte hem så hälsade jag på Laura på Latin som tog studenten då och sen var det kalas för min kära mamma här hemma.
Onsdag: Skola, sen stan med Johanna för att leta present till Sofie som nt gick så bra, men fick en mkt trevlig dag med Johanna, sen åkte jag he och hämtade mina träningssaker och åkte tillbaka till Johanna igen vid bestämd tid för att träffa Johanna, Natalie och Maria, så gick vi till skolan för att kolla på när våra kära treor gick ut, mycket roligt.
Torsdag: Skola, efter skolan blev det entré med Johanna och hennes mamma för att köpa Sofies present vilket jag lyckades med denna gången. Sen bar det hem och efter någon timme hämtade vi Tuzze på Persborg och mamma och pappa körde oss sen till Vellinge där Sara tog studenten. Kom hem 12 o somnade vid halv 1, men hade en mycket trevlig kväll.
Fredag: Skola, sen hem o fixa mig sen tog jag och mamma bussen upp i stan för att Emelie tog studenten och sen åkte vi till mottagningen med pappa, fick riktigt god mat.
Lördag: LAGFEST!! Hade mkt trevligt. Sen sov jag och 3 andra över i Skurup, jag somnade vid halv 3 medans de andra 4 låg och pratade, jag ver super trött!..
Söndag: Vaknade i Skurup och fick en mkt god frukost, sen tog vi tåget tillbaka till Malmö. Hoppade av på Presborg med Carro där mamma o pappa hämtade oss och körde Carro hem. Åkte sen till Ekohallen och sen Mobilia där jag fick ett par shorts och en bikini.. Sen åkte vi hem och jag somnade på soffan när jag kollade på film, o nu sitter jag här och ska strax äta en bit mat...

Det var min trevliga vecka..

Pussokram


Utsparkslekar

Idag hade jag bara mentorstid eftersom jag kom senare till skolan och för att vi inte hade idrott eller matte så vi slutade 10:40 riktigt härligt. Så jag o Johanna gick hem till henne o sen mötte vi hennes mamma o mimmi och tog en fika, sen bar det av till stan där våra kära 3or hade utsparkslekar. Vi följde 3c som Jenny Mathilda o Jannica hade hand om, och dom gjorde helt sjuka saker som ligga och sola mitt i stan, duscha i en fontän på gustav o shamponera in håret, simma i den större fontänen på gustav, ligga och sola på mitt på torget på gustav, vaxa någon i klassen som ligger mitt i stan, simma i kanalen, hela klassen skulle springa in genom första dörren på en buss o springa genom hela bussen och ut ur sista och massor mer.... Det var riktigt roligt att se skrattade riktigt mycket, filmade det mesta men fotade även liteså här kommer några bilder.

Här låg hela klassen och solade...


Här låg hela klassen tysta i en hel minut..



En riktigt lyckar förmiddag/eftermiddag

Sjukgymnast

Imorse vid 8 anlände jag till vårdcentralen för ett besök hos sjukgymnasten för att kolla min fot som verklien inte vill bli bra... Hon kände och drog i foten och konstaterade att inget ledband var av men att ledbanden var rejält uttänjda så fick ett par övningar som jag ska göra varje dag nu i 2 veckor typ för att träna upp min balans och styrka i högerfoten som inte är den bästa just nu, sen blir det återbesök nästa fredag för att antagligen få nya övningar.

Mina övningar jag fått

RSS 2.0