Stan med mamma!

Nästa vecka börjar alla studenter att springa ut från sina skolor! Det är helt sjukt så snabbt tiden har gått.. Jag har inte riktigt förstått att det är redan nästa vecka som Jenny och Amanda och alla andra tar studenten. Därför har jag helt glömt bort att tänka ut vad jag ska ha på mig, så därför blev det en lång dag på stan med mamma, men det var mysigt. Dock trodde jag inte att jag skulle hitta allt som jag ville ha för det gör jag nästan aldrig, men det gjorde jag faktiskt idag, så jag är nöjd :D.

Det blev, skolavslutningsklänning, kläder till Jennys student och serverings kläder som jag ska ha när jag serverar treorna på min skola. Tänkte faktiskt att jag skulle visa er bilder på det som följde med mig hem idag ;).

Det blir linnet ovan och jeansleggingsen under med ett par svart högklackade skor på Jennys stora dag.

 

På skolavslutningen blir det klänningen till höger :) Serverings outfiten till vänster :)

 

 

 


Jag blir så sur...

Ja, sur är just det jag blir när man går upp halv sju för att ha lektion 8:10 sen så visar det sig att lektionen är inställd!!! Inte okej! Jag kände det på mig imorse att vi inte skulle ha något. Jag skulle fortsatt sova!
Sen igår så slutade min högtalare på min mobil att fungera så den åker in på lagning idag för jag hör varken när det ringer eller när jag får sms... Kul!...

Så nu sitter jag i caféterian. Tänkte att jag kan ju ändå göra något vettigt nu när jag ändå bara sitter här, så ska skriva på mitt naturkunskaps arbete om övergödning i vatten.
Hör av mig sen!


Studiedag

Ja, studiedag är just var jag har haft. Det behövdes verkligen efter helgens aktiviteter.. Har varit och spelat cup med handbollen, Aranäs Open, och det var riktigt kul faktiskt! :). Idag har jag varit hos frisören och blivit blond igen, det är så underbart skönt att vara så ljus i håret igen. Sen har jag handlat present till Jenny som fyller år på onsdag. Sen har jag suttit med min himla matte har nationella i matte B imorgon... Så får se hur det går! Håll tummarna snälla!

Sängen kallar! Måste sova nu om jag ska orka masa mig upp och göra provet.... Sov gott!


Söndag igen....

Jaha, då har ännu en vecka gått, igen...
Vet verkligen inte var jag ska skriva nu, jag sitter här och funderar över en sak som tynger mig väldigt mycket....
Love isn't an easy game!

Ja, jag har sträckt ryggen, när jag BÄDDADE! Asså fattar inte hur jag lyckades :S.. Ju längre tiden går ju värre blir det, är inte alls kul :( Jag har tagit en alvedon men det hjälper inte :( Hoppas att det blir bättre imorgon, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till, en hel dag i skolan med denna smärtan ? Inte okej!

Ska kila ner till soffan nu och hitta ett bra läge som jag kan ligga/sitta i..


Träningsdags!

Nu beger jag mig till träningen där det blir konditions träning ute i en timme och handbollsträning i en timme inne. Härligt!


Skol trött...

Ja, det är exakt vad jag känner att jag är... Jag orkar snart inte mera! Dagens lektioner har jag knappt gjort något vettigt på :S Det ända var på idrotten men jag gillar att röra på mig, men det är alla teoretiska ämnen som jag blir så trött på... Asså det är verkligen sant, 2:an i gymnasiet är så sjukt jobbigt...

Åh, måste bara berätta hur duktig jag var på idrotten idag, jag sprang 5 km! Trots mina knutor i vaderna och den fruktansvärda träningsvärken i mina låt. Jag var riktigt stolt över mig själv när vi gick tillbaka till omklädningsrummen! Just det, jag fick reda på hur det gick för mig på NP i tyska och jag blev GODKÄND :D Det var så sjukt sjönt att få veta det, ännu en gång klarar jag tyskan. I högstadiet var jag på MVG nivå :O Fattar inget, det har bara gått utför på gymnasiet men jag tror det är den svåra grammatiken..

Nä, nu måste jag hitta de där sista krafterna till att göra mina inlämnings uppgifter och NP talet i svenska *suck*...


Nu är det inte lång tid kvar

Sitter här i mitt rum och funderar på om jag ska gå och lägga mig.. Men jag har inte riktigt lust till det, hihi. Nu är det verkligen inte lång tid kvar av tvåan i gymnasiet, och det känns riktigt konstigt! Tiden har gått så himla fort! :O Jag kommer ihåg första dagen i skolan som om det var igår, shit... Det värsta är ändå att Jenny slutar på skolan och det är verkligen inte kul, tänk att två år har gått så snabbt :O Det är läskigt. Nu går vi bara på samma skola i 1 MÅNAD till... Det är sjukt... Men jag har bestämt mig att jag ska njuta den tiden som är kvar och ta gad för dag.

Sen har jag klarat av den hemskaste veckan som var förra då jag hade 6 prov!! Så nu känner jag att nu kan jag ta det lugnare vilket är underbart skönt. Jag har fortfarande saker kvar att göra men de ska iallafall inte vara klart samma vecka.

Nu ska jag prata lite med Evelina sen blir det sängen, skola imorgon.

God natt och Sov gott!


RSS 2.0