Mysig dag

Aloha!

Hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen har jag spenderat med min älskade vän Malin. Hon har varit i Grekland i 2 veckor så vi hade inte träffats på ungefär 3 veckor, så vi hade en del att prata om. Har alltid lika mysigt och trevligt när jag är med henne! <3

Alldeles strax så ska jag ta och stänga av datorn för att sätta mig i bilen och åka till Fredriksstads teatern för vi (mamma pappa jag och moster) ska nämnligen se Eva Rydbergs teateföreställning. Ska bli riktigt kul faktiskt. Hör av mig när jagj kommer hem om vad jag tyckte.

PussoKram


Svedala

Så nu har jag sett klart på filmen. Som sagt så följde jag med Jenny hem igår när hon slutat jobba, väl hemma i Svedala så satte vi direkt igång med att sätta ihop hennes nya garderob från Ikea och efter ett tag så kom Angelica. Det gick faktiskt jätte bra, tills vi skulle sätta på dörrarna och märkte att det endast fanns 6 gångjärn men vi behövde 8, lite surt. Men efter vi ätit så körde vi till Ikea och fixade det och körde lite ärenden i Svedala innan vi körde tillbaka och fixade det sista med garderoben, var klara halv 11 typ. Säger bara att det går inte speciellt snabbt att sätta ihop en hel garderob och man måste verkligen ha tålamod när man gör det ;)



Blev inte så många bilder var helt upptagen med att läsa beskrivningen och hjälpa Jenny ;) men nått  blev det.

Sen när Jenny skulle lägga in lite av sina kläder i den nya garderoben så hittade hon ett jätte fint linne som hon sa att hon inte använder längre och som antagligen är lite kort så jag fick det :D Älskar det och henne! ;)



Förlåt!

Förlåt, för att jag inte har uppdaterat, men i förrgår kväll så åkte jag med mamma, pappa och min moster till Västrahamnen och tog en glass och sen hyrde vi en film påvägen hem som vi sedan kollade på. Så jag hann inte uppdatera innan jag gick och la mig. Sen igår så skrev jag ett inlägg men jag var så korkad och stängde ner fönstret och sen så hann jag inte att göra det igen för vi var tvungna att åka för vi skulle göra några ärenden och sen skulle m o p lämna mig på Toppen i Höllviken för jag skulle träffa henne där och åka med henne hem till Svedala. Sen idag har vi varit ute och kört med min morfar för han fyller år idag. Hoppas att ni godtar ursäkten ;).

Ska bara kolla på en film på tv, sen så ska jag uppdatera lite till, Lovar!

PussoKram

Godkväll!

I'm back! ;)

Har varit det i någon timme nu, men har suttit framför tv:n ett tag, för solen försvann ju och de mörka molnen började att komma så vi bestämde oss för att åka hem. Men vi fick iallafall 2 timmar på stranden med sol, härligt!
Nu sitter jag här nyduschad dock trött men det är lugnt har ju sommarlov så behöver inte göra något speciellt ansträngande ;). Funderar på att bränna en skiva, köpte ju nya cd skivor på Ullared, för de andra jag har fungerar inte. När halva skivan spelats så börjar låtarna att hacka, fattar inte varför. Så nu ska jag se om dessa är bättre.

Hörs sen!
PussoKram


Godförmiddag

Äntligen börjar det fina vädret komma tillbaka igen :D Så nu åker jag med mamma och pappa till stranden.
Här ska det stekas! ;)

Hörs senare!


Ullared

Förlåt för att jag inte har uppdaterat idag, men har varit i Ullared på Gekås men mamma, pappa och min moster. Finns jätte mycket saker, brukar finnas kläder som jag gillar men det gjorde det dock inte idag. Köpte endast 2 koftor där, men massor med annat också ;) Tog foto på vad jag köpt, men det finn 3 saker som inte är med på bilderna och det är en smink borste, hårspray och kollegie block. 

 

- 2 koftor en vit och en rosa
- 2 bh:ar
- Ett antal strumpor
- 4 par trosor
- smycke till naglarna
- 1 film
- 1 ko pyamas ;) (jätte söt, blev helt kär när jag såg den)
- 2 böcker

Hittade Twilight böckerna i pocket för bara 40 kronor :D Blev jätte glad så köpte 2:an och 3:an

Sen det bästa köpet var:



En SKINNJACKA!! :D <3
Har letat efter det i  ett halv år och idag hittade jag en som jag verkligen gillar!

Har varit en bra dag idag!

Ny väska

Glömde ju att berätta att när vi var inne i Borgholm så hittade jag en riktigt snygg Friis & Company väska. Denna köpte min älskade mamma till mig :D

Älskar den!



 
 Vad tycker ni?

Hemma!

Heej!

Nu är jag hemma igen efter en mysig vistelse på Öland. Kom hem igår kväll men var så sjukt trött att jag inte orkade sätta på datorn och här. Istället så la jag mig i soffan och kollade på film. När filmen var slut gick jag direkt upp och la mig i min underbara säng, har saknat den så sjukt mycket ;).

Öland är en fin och mysig ö, men om jag ska vara ärlig s tycker jag bättre om Gotland. När vi kom dit så satte vi upp tältet sen tog vi en god fika med våra kompisar som vi var där med. Åkte sen in till Borghom och gick på systemet och handlade mat, sen var det dags för matliagning och mat. Kvällen spenderades utanför deras tält men även inne i tältet med mys och prat.

Torsdagen blev mycket bilresande, åkte till norra Öland och kollade på lite olika saker, som Långe John (en fyr), järnåldersbyn, var på en outlet och ännu mer ;) På kvällen blev det att laga middag på kampingen igen, sen på kvällen gick vi och spelade minigolf  vilket var mýcket kul. Men jag ska ju vara ärlig och säga att jag inte är någon super bra minigolfs spelare ;).

Fredagen blev det att åka till Solliden där vi gick runt i ca 1 timme, var faktiskt mysigt att gå där. Men kungafamiljens slott där var ju mindre än vad jag trott, blev lite besviken men det såg ändå mysigt ut på något sätt. Dock var inte kungafamiljen där ;). Sen åkte vi in till Kalmar och mötte upp våra kompisar (dom var inte med på Solliden) där vi tog en fika sen kollade vi i lite olika affärer innan vi åkte tillbaka till kampingen. Satt på Kampingen och läste bok och skvallertidning i en solstol, var så himla skönt. Sen gick vi ut och åt på kvällen och det blev även en minigolf runda ;) Denna gången gick det bättre, fick ju 20 poäng mindre ;).

Lördagen började med en mycig frukost, sen var det dags att packa ihopa och ta ner tältet. Tog typ en timme, sen så gick vi ner till stranden och låg där och solade och badade. Riktigt mysigt, har inte solat på ett tag pga vädret, så det var värklligen efterlängtat. Sen blev det duschen och vid 3 tiden åkte vi hem. Men var inne om vår stuga i Småland för att pappa ville hälsa på sin arbetskamrat som är i stugan nu. Sen påvägen hem blev det även en vända inom godisflyget, mums ;).

Det var det som hände på öland, som sagt hade jag mysigt men det är faktiskt mycket skönt att vara hemma igen.
"Borta bra men hemma bäst" ;)

Bilder kommer nog när jag lagt in det  på datan och fått lite bilder av Frida ;)

PussoKram

Öland

Nu kommer jag inte att kunna skriva här på ett tag, för att imorong åker hela familjen till Öland där vi ska tälta tills på lördag. Tälta är inte riktigt min grej gillar det inte speciellt mycket, men ska ju bara sova där så det kommer att funka. Men om det skulle regna så tar jag min kudde och täcke och sover i bilen. Ja, jag ska ha täcke med mig och INTE sovsäck ;) Gillar verkligen inte att sova i sovsäck, så det blir ett varmt och mysigt täcke. Vi åker med familje kompisar, fast de är redan på plats.
Måste nog ta och gå och lägga mig nu, för bilen åker vid 8 eller halv 9 imorgon.

Hör av mig när jag kommer hem igen!

PussoKram

Älskar värme just nu!

Nu är jag hemma igen efter jobb, vilket är riktigt härligt. Vädret var helt skönt i början, inte för varmt eller för kallt. Men sen så kom de mörka molnen, och när vi stod utanför och visiterade innan matchen ens börjat så började det att spö regna, var verkligen inte alls kul o trå där ute då. Sen när det gått ca 5 minuter av första halvlek så fick jag och Sofie gå in i arenan. Sofie fick stå ute i regnet och vakta en grind, själv slapp jag regnet och stod och vaktade en grind där inne. Trodde att jag även skulle slippa kylan, men dte fick jag verkligen inte, frös sjukt mycket hela tiden.
Men nu är jag hemma och har tagit på mig mina mjukisbyxor och en skön tröja, är riktigt härligt älskar värme just nu alltså. Nästa gång jag kan jobba så ska jag kolla hur vädret ska bli, vägrar att jobba när det spö regnar igen.

Nu ska jag ta och fortsätta kolla på Beck,

PussoKram

Mot jobb!

Nu ska jag ta min cykel och börja cykla mot jobb, hörs ikväll!

090720

Aloha!

Hoppas allt är bra med er! Själv är det bra. Dagen har spenderats med mamma och pappa på Hornbach och Ikea sen släppde de av mig på mobilia medans de var och handlade mat. Där handlade jag en ram som  jag ska ha till ett lagfoto sen förra året i Åhus och fick även med mig hem ett svart hårband. Ikväll så ska jag jobba på mff matchen med underbara Sofie och några till som jag inte riktigt vet vem det är än ;). Nu måste jag ta och äta innan jag går. Hinner kanske skriva nått innan men annars hör jag av mig ikväll.

PussoKram


Godnatt!

Nu hade jag tänkt ta och gå och lägga mig, för jag är riktigt trött.
Ni får sova så gott. Hörs imorgon!

Nattinatti!

En mycket bra hemsida!

Har precis blivit medlem på en mycket bra hemsida som heter Gratisbio. Bli du det med! ;)
Här samlar du poäng genom att göra olika saker t ex. värva vänner, besöka olika hemsidor, tävla om fina priser m.m. Dessa poäng kan du sedan byta ut mot bl.a presentkort och biobiljetter.
Om du blir medlem via min länk precis här under så får du 75 poäng som startpoäng.

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=177888

Tosselilla

Dagens aktivitet var Tosselilla! Var där med Jenny och hennes familj och Rasmus. Hade jätte kul och mysigt var det med. Kan ju inte bli mycket bättre än att spendera en hel dag med en av sina bästa vänner med massor med roligheter runt omkring en <33 Tyvärr så regnade det ibland men det spöregnade inte tack och lov, var faktiskt rätt skönt väder att vara där i för om det hade varit strålande solsken så hade det varit betydligt mer folk än vad där var och det kan vara rätt jobbigt. Hade tyvärr ingen kamera med mig så blev inga bilde, hoppas ni överlever ;).

Nu ska jag fortsätta kolla runt på olika bloggar och hemsidor.

PussoKram


En riktig hemma dag

Hallo alla glada där ute!  Idag har jag verkligen inte gjort något vettigt alls, har bara varit hemma och legat på soffan o kollat på tv. Är hemma själv, för mamma och pappa är i vår stuga idag med min morfar och min moster för de ska lämna nycklar till gäster som ska upp där. Men min morgon har inte varit speciellt rolig, vill inte riktigt säga varför det är lite personligt men det känns mycket bättre nu. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, men ska nog ta något o äta. Eller jo jag vet, jag kan ju faktiskt ta och måla min naglar. Ja det ska jag göra, vi hörs sen.

PussoKram



Bjuder på en bild från Åhus när jag spelade med väst ;) Inte världens finaste men men ;)


090717

God förmiddag! Har precis packat upp mina väskor som jag hade med mig till Åhus och lagt in all tvätt i gadroben. I morse när jag vaknade så såg mitt rum för jävligt ut, så var verkligen tvungen att ta bort allt men nu är här fint igen. Men har sand över hela golvet var ju helt mycket sand i väskan som jag hade med mig till matcherna, men får ta bort det sen ikväll. För nu hinner jag inte, ska göra mig iordning och äta något, sen ska jag gå till bussen och träffa Sofie på bussen som ska ta oss till Svågertorp där vi bllir hämtade av Jenny. För vi ska nämnligen till Åhus idag igen för att kolla på när våra damer spelar. 
Nä, nu måste jag verkligen skynda mig, hör förhoppningsvis av mig ikväll.

Pussokram 

Hemma

Nu är jag hemma igen. Har haft två riktigt roliga dagar med mina underbara vänner <3
Är riktigt kul att spela i sand för man kan offra sig mycket mer än vad man kan på en vanlig handbollsplan och dte gör knappt ont att landa. Men nackdelen med att spela på sand är att det är så sjukt tungt att springa i, man kan inte stutsa bollen och man får sand exakt överallt, mest in i sportbhn för vi spelade med linnen.
Nä nu ska jag ta och kolla vidare på bloggar, lägger kanske in några bilder från dessa två dagar när jag får dom av Sofie.

Pussokram

Åhus

Snart, snart, snart går bilen mot Söderkulla där jag ska få träffa mina underbara vänner. Är hemma igen på torsdag, så det blir en lite bloggpaus. Ska spela 10 gruppspelsmatche som verkligen kommer att kännas i benen sen, men det ska bli så sjukt roligt.
Hörs när jag kommer hem.

Pussokram


Mobilia

Nu tar jag mig en cykeltur till mobilia för att köpa frukust till imorgon.

See you soon!

Packat och klart!

Äntligen! Jag har packat klart (eller nästan jag ska bara cykla och köpa frukost till imorgon och sen ska jag be pappa att hämta min luftmadrass) och det tog 1 timme och 20 minuter, förstår ni nu att jag verkligen inte är duktig på att packa och hater det. Finns det någon där ute som kan ge mig något tips om hur man packar? Man blir riktigt varm ju av att packa, eller så är det för att det är svin varmt i mitt rum, tror det är lite blandat.

Nu ska jag ta och göra mig iordning. Hmm, undra vad man ska ha på sig idag?

      Allt redo för att packas ner...                     Packning avklarad!

Godförmiddag!

Idag vaknade jag 10 och tack o lov så förblev jag vaken och somnade inte om igen. Åt frukost för ett tag sedan, sen så ahr jag bara suttit framför tv. Har verkligen inte orkat börja packa, men jag får ta och börja med det nu vare sig jag vill elelr inte. Gillar verkligen inte att packa, för jag lyckas alltid ta för mycket med mig och det känns så onödidgt. Så måste verkligen tänka denna gången så jag inte gör det nu igen.

Hörs snart!

Godnatt!

Nu ska jag ta och stänga av datorn och kolla lite på tv och läsa en bok ifall jag inte kan somna, men tror faktiskt att jag kan det idag för är grymt trött.

Hörs imorgon, God natt!

Härligt besked när man kommer hem!

Glömde ju att berätta om att när jag kom hem från träningen så låg där ett kuvert till mig där det stod att jag får en del av min lön imorgon :D Så imorgon är man några tusen kronor rikare, inte alls fel faktiskt.

Helt färdig, med smärtor i ryggen...

God kväll! Nu sitter jag helt slut i soffan ny duschad och mätt men även smärtor i ryggen vilket inte är lika skönt, men jag överlever. Dagen bestod av att träffa min kära kompis Lina som jag inte träffat på 1 år, så vi hade en del att prata om. Mycket trevligt. Sen vid halv 6 började jag att gå från henne till Söderkulla för att träna med damerna, vilket var sista damträningen för min del, åker ju till Åhus imorgon för att spela beachhandboll.

Imorgon blir det till att packa allt som ska med, funderar på att skriva en packlista men får se om jag orkar idag, gör det i morgon annars.

PussoKram

Idag

Idag vaknade jag upp i Svedala med bästa Jenny brevid mig, vid halv 12. Jätte duktiga var vi på att sova ;). Sen gick vi ut med Maja (hunden) och handlade bullar, sen hem och fixa frukost med Mia. Sen iväg igen med bilen för att handla lite pålägg och juice och tillslut blev det en god frukost med mycket skratt. Sen tog vi bussen in till Malmö och påvägen hem till mig så köpte vi Rocky road glass som vi smaskade i oss här hemma. Vi blev även små barn igen och började måla i några av mina målarböcker. "Man får ju vara barn så länge man kan", eller hur ? Gillar den meningen. Sen lämnade jag Jenny vid bussen vid 6 tiden.

Ännu en mycket lyckad dag med Jenny <3



Mumsigt värre!



Våra fina bilder! ;)



Jenny<3

Gårdagen

Förlåt för att jag inte uppdaterade mer igår, men allt gick helt snabbt hann inte sätta mig vid datan igen :/. Åkte till Höllviken till familjekompisar och fikade, sen så körde dom mig till Toppen där jag mötte upp Jenny när hon slutat jobba och så gjorde vi några ärenden sen så bar det hem till Svedala. Där det blev en liten för fest, med Mia, Lotta, Jojo, Linda, Sussi, Robban och Fredrik. Hände mkt under kvällen. Jág och Jenny körde/åkte mest bil under kvällen och skjutsade folk till Sommar rocken. Sen tillslut hamnade även vi utanför och lyssnade på Ledin och såg raketerna. Kvällen slutade med att jag och Jenny låg och slöade i hennes säng och bara pratade, tillslut somnade vi vid 3 tiden.
Slutsatts: En mycket lyckad kväll!



Utanför!

Godförmiddag!

Vet ni vad?! Jag gick upp 10 idag, är stolt över mig själv för de senaste dagarna så har jag ju knappt kommit upp ur sängen förrän klockan börjar närma sig 11 halv 12. Nu på förmiddagen så har jag dammat hela mitt rum och damsugat, sen var min pappa väldigt snäll och moppade mitt rum. Känner mig ricktigt duktig som städat rummet, känns skönt och sitta i ett helt nystädat rum. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, eller jag hade tänkt att kanske rensa i mina 3 skrivbords lådor för det behövs verkligen. Sen ikväll så drar jag till Svedala till Jenny <3

Nä nu ska jag nog ta och rensa lådor, hör av mig senare idag.

PussoKram


Filmtajm!

Nu ska jag ta och slå mig ner i soffan med mamma och pappa och kolla på Wallander, Skulden. Mys, mys.



En bra film och godis i knät = en mysig hemma kväll!

Stan med mamma

Idag gick jag upp halv 12 inte jätte skönt för hela förmiddagen är förstörd, men det var skönt och sova iallafall. Idag slutade mamma 1 så hon körde hem och hämtade mig och så åkte vi upp till stan för att mysa i stan och leta kläder (typ 4:e gången jag gör det inom loppet av 5 dagar ;) ) och även idag så blev det lite kläder.

Detta blev det:


- Ett helt vanligt linne från gina (vilket verligen är nödvändigt för mig nu)
- En randig långärmad tröja från gina
- Ett vitt linne från H&M
- En svart sportbh från H&M


Mot filmgiganten!

Nu drar jag och pappa iväg till filmgiganten för att hyra en av de nyaste Wallanderfilmerna. Skriver när jag kommer hem igen om de saker jag som jag fick av mamma när vi var i stan idag.

PoK

Hemma!

Nu är jag hemma efter en riktigt rolig friidrottsträning med damerna i pildammsparken med Nuhi som tränare.
Idag så gick jag upp kvart över 11 rätt jobbit faktiskt, för jag hade ställt klockan på halv 10 men kom verkligen inte upp då för jag kunde inte somna igår kväll. Menmen, jag kom upp iallafall. Sen vid halv 12 så tog jag bussen till konserthuset där jag träffade min kära vän Natalie. Vi drog oss till lilla torg där vi satte oss på EH o tog en fika och bara pratade och hade allmänt trevligt. Sen vid 4 åkte vi hem igen för båda skulle träna vid 6 och hinna äta något innan. Men hade en mycket mysig dag! <3

Nu ska jag ta och kolla lite på tv, skriver kanske senare igen, vem vet.

PussoKram

Mot Stan!

Dags för att gå till bussen och åka till stan för att möta upp bästa Johanna!

Hörs ikväll, puss


Dagens outfit!

Pratade med Johanna för en stund sen och vi bestämde för att träffas uppe i stan om ett tag. Sen så ska vi hämta hennes lillasyster och sen bär det hem till hennes och Robbans lägenhet.
Dagens outfit ser ni här


God förmiddag!

Lite ändring på headern för jag var inte helt nöjd med resultatet från igår, men nu börjar det att likna något. Eller vad säger ni ?  Idag blir det nog en vända till mobilia för att leta efter ett svart hårband och ett par shorts, sen förhoppningsvis så ska jag hem till Johanna och kolla på deras nya lägenhet, spännande. Sen ikväll blir det innomhus träning med damerna. Men jag har sån sjuk träningsvärk sen i måndagens träning och gårdagens spinning träning, känner mig som en gammal dam.. Haha.. Nä nu ska jag ta o göra mig helt klar.

pussokram

Nytt!

Äntligen har jag börjat förstå hur alla kodmallar fungerar. Tack vare min älskade vän Josefin. Så ny backgrund och ny header, vad tycks ?

Ny bikini

Var i stan med Tuzze och Sofie igår och då hittade jag en bikini om jag direkt blev helt förälskad i som jag bara var tvungen att köpa. Det var dock inte rea, men det gjorde verkligen ingenting.

Vad tycks?



REA, love it!

Nu är det rea tider och jag älskar det. Har inte köpt mycket endast 2 klädesplagg, men det räcker för att göra mig glad. Det är helt underbart att köpa kläder på rea, köpte en tröja på vero moda som egentligen kostade 300 men det var halva priset så fick den för 150 sånt gör en så hilma glad.
Så på rean blev det:



- En tröja från vero moda (ordinarie pris 300:-, rea pris 150:-)
- Ett linne även från vero moda (ordinarie pris 159,50 :-, rea pris 79,50:-)

Men rea tiden är ju inte slut än, så det blir förhoppningsvis lite mer kläder och annat.

Stranden

Nu drar jag till stranden :D
Ni får ha en trevlig kväll, det ska jag ha..

Pussokram

3/7

Nu är jobbet över för några veckor, det är faktiskt rätt skönt för nu kan jag sova ut på mornarna och åka o bada med mina vänner. Idag har varit så sjukt varmt ute, det är helt sinnes sjukt så varmt det kan vara. Men ikväll så blir det stranden med ett gäng, vet inte längre vem det är som ska dit. Först var det tänkt, jag, Sofie, Tuzze och Jenny men nu tror jag att det blir fler. Men det blir säkert trevligt.
Nä nu ska jag ta o gå upp o packa ner badkläder o handduk o pengar sen bär det av till stranden.

Uppdatering från trädgården

Just nu sitter jag i skuggan på vår altan trappa för det är så sjukt varmt både här ute i solen och där inne, är rätt varmt i skuggan med men svalt om man jämför med de andra ställena.
Denna veckan började mitt sommar jobb på dagiset i vintrie, men har bara imorgon kvar att jobba, för sen har jag semester men börjar igen o jobbar vecka 32 och 33. Det är faktiskt kul och ett mysigt jobb, om man gillar barn förståss.
Idag så var vi på folkets park, som var mycket trevligt. Var först och lekte på lekplatsen, sen åt vi vår matsäck och sedan så blev det även ågra karuseller. Sen körde Amii (min cdhef) mig hem påväg ut till dagiset igen eftersom det inte var lönt att jag åkte med ut till dagiset igen, för alla barn bkev ändå hämtade lite efter 3 och då var klockan ungefär 20 i 3.
Så det var en mycket skön dag idag på jobbet.
Om ca 1 timme blir det träning på pildammarna med laget och damerna, så ska ta och lägga mig i trägården lite nu, sen blir det att ta på sig träningskläder och dra till träningen.
Ni får ha en fortsatt skön dag.

Pussokram

RSS 2.0