Tråkar...

Har verklige ingenting o göra just nu, ingen är inne på msn o har typ kollat runt på massa roliga sidor på internet men nu finns det inga kvar, inga som kan roa mig just nu iallafall... Funderar på att kolla på filmen "Kiss the bride" som går på 3an 23:20 men nackdelen är att den slutar 01:05 o jag vet inte riktigt om jag orkar hålla mig vaken ända tills dess..Men lägger mig i sängen o kollar då är det ju lugnt om jag somnar, har ju som sagt ändå inget bättre för mig...

God natt o sov gott!!

Ny design

Som ni ser så har jag åter igen ny design, men var inte helt hundra med den andra trivdes inte riktgigt med den. Men denna gillar jag starkt, kommer förmodligen att se ut så här ett tag nu fram över.

Var ju i Helsingborg idag och det var mycket trevligt, dom vann 1 av 4 men kunde lika gärna ha vunnit dom andra med om vi hade fått in bollen i målet istället för utanför de lägen som vi fick. menmen, vi hade kul iallafall o det är huudsaken, det är ju i Åhus som det gäller. Då KAN jag även få vara med o spela, vilket jag gillar. Men innan vi åkte hem fick vi reda på att vår kära Ida ska sluta o börja i Stavsten istället vilket inte alls var lika kul....

Nu ska jag sätta mig framför tv:n lite tror jag...

Pussokram

Sänge kallar

Förlåt att jag inte har uppdaterat mig... Tyskan gick helt okej, får förhoppningsvis reda på resultatet på tisdag. Nu ska jag ta och stänga av datorn innan min kära mamma blir sur på mig. Ska upp klockan 7 imorgon för ska till Helsingborg med mina älskade handbolls töser för där är en beachhandbolls tunering som vi ska spela. Men tyvärr så får/kan jag inte vara med och spela pga min fot som inte är bra än.... Drygt, men jag ska vara fotograf o fota en massa bilder, lägger antagligen upp några här sen.

Nu är det dags för mig att ta o lägga mig, hörs imorgon kväll när jag kommit hem o landat vid datan.

Pussokram

Sovmorgon

God förmiddag alla glada!
Idag så har jag haft en mega lång sovmorgon, börjar nt förrän 13:20 och har endast en lektion, härligt härligt. Men det dåliga är att lektonen är tyska och vi ska ha det sista nationellaprovet idag vilket är uppsattsen, känner att jag inte alls vill det, är helt nervös kommer att tappa alla ord jag kan när jag sitter där. jaja det får gå som det går.
Förresten fick ett sms från telia för en stund sen där det stod att min mobil var klar och att jag kan hämta den idag, vilk jag naturligvis ska ta och göra efter skolan, har saknat den riktigt mycket.
Nä nu ska jag ta och dra mig bort till skolan, ska vara duktig idag och cykla dit.. Hörs sen!

Pusspuss

Torr igen...

Sitter i min mysiga och varma säng med TORRA kläder (pyamas). Jobbade med mina älskade handbolls vänner på blodomloppet med att samla upp skräp från den picknicken som en del personer fick efter deras springrundra eller gångrunda. Vi va 5 st skulle egentligen vara 10 men så blev det nt, vi fick jobba mer men det är ju samma sak som att VI får MER pengar, vilket vi gillar. När alla var påväg hem o vi verkligen fick saker att göra så kommer det jäkla regnet och där fick vi springa runt i ös regn och plocka upp alla påsar som stod ute på idrottsplatsen, var ju flera 1000 nästan.. o blöta blev vi till och med min Bh blev blöt trodde ett tag att min mobil skulle få fuktskador, men KUL det hade vi.
Bild kommer senare om hur vi såg ut efter jobbet var klart.

Nu ska jag ta och stänga av datorn och läsa igenom faktan om de grekiska gudarna som vi ska ha prov på imorgon på svensklektionen, *suck*...

Pussokram

Åktur med bästa

Nu ska jag snart ta och lägga mig tänkte bara ta och berätta att jag ikväll fått första åkturen med Jenny sen hon fått körkort. Kändes lite annorlunda att jag satt brevid henne och inte i baksätet, har åkt med henne när hon har övningskört innan. Men det var kul, kände mig helt lugn när jag åkte med henne, hon är en bra förare :) <3

Nu är det bara 3 veckor kvar i skolan och tills vi åker till Småland, yes!

Nu ska jag ta o stänga av o lägga mig, God natt!

Överraskningsfest

Igårkväll efter dansuppvisningen som gick jätte bra, vill bara göra om det igen, älskar att dansa o scenen så bar det av till Söderkulla till en lokal där för att ha överraskningsfest för bästa Jenny. Det blev väldigt lyckat, när alla hade kommit så kom Mia (Jennys syster) o hennes mamma med Jenny o när hon kom in så började alla o sjunga på "Vi gratulerar". Det var helt gulligt för hon stod o skrattade o tillslut så fick hon tårar i ögonen, blev helt glad kännes bra i hjärtat.
Det blev en lyckad kväll med skratt och dans med mina underbara vänner. <3


Fika

Godförmiddag läsare! Har bestämt träff med min kära vän Johanna i stan för att ta en mysig fika på Espresso house, sen blir det hem o göra sig iordning inför dansuppvisningen.. Nu måste jag kila, vi hörs sen. Pussokram

Genrep

Har haft Genrep idag mellan 4 och 6, ni som inte vet så dansar jag på Rydbergs danceacademy, sedan 10 år tillbaka. Så hade genrep idag men det är imorgon det gäller. Det gick faktiskt bättre än förväntat, fixade alla danssteg, har varit helt orolig för nu i veckan så drömde jag att vi hade dansuppvisning o när vi stod på scenen så fick jag helt blackout o bara stod o dansa... Hoppas verkligen inte att det händer imorgon..
Men gud vad jag ÄLSKAR att stå på scenen o dansa o känna strålkastarna i ansiktet o allt e typ bara svart. Det är en sån härlig känsla jag kan inte riktigt beskriva den... Det är just därför jag älskar att dansa, jag påminns varje uppvisning just varför.
Jag älskar dans och kommer förmodlingen att alltid göra det.

Pussokram

Lättad och sprudlande glad

Vill bara säga att det nervösa är borta, nu är jag så himla glad för...

Min älskade Jenny har TAGIT KÖRKORT!!! :D

Går inte o beskriva min glädje, är så sjukt glad för hennes skull. Nu kan vi åka till småland.
Och om jag har tur så kan jag få lite skjuts då och då ;) hihi..

Pussokram


Nervöst? JA!...

Sitter i soffan här nere med datan i knät och tv:n på.. Borde egentligen plugga, men det går verkligen inte jag är så sjukt nervös så jag kan nt. Vet inte vart jag ska bli av, kan tyvärr inte säga än varför jag är det men jag lovar jag kommer att berätta det senare...

Pussokram


Lumpen

Idag när jag kom hem så fanns det ett brev till mig från Pliktverket. I detta kuvert låg...

  

en brochyr om att ta lumpen. O jag känner att jag inte alls är intreserad, jag valde inte riktigt bernadotte för militärsakens skull. Det räcker att vara i Revinge i en vecka med skolan en vecka i ettan 1 i tvåan o 1 i trean.
Jag försår inte hur man vill utsätta sig för något så jobbigt frivilligt. Det gick bra en vecka men absolut inte mer.
 - Väskan tog kol på en.
 - Allt gående blev helt jobbigt tillslut.
 - Det vi åt ur var inte alls trevligt den sista dagen, tänk hur den då ser ut efter ett antal månader, usch.
 - Det obekväma tältet.
 - ALLT

Jag säger bara NEJ TACK!


Den bästa blir 18 år idag!

Detta inlägget tillägnar jag åt den bästa, allså Jenny som fyller 18 år idag!!!

GRATTIS!! <333



Älskar dig<33


Plugg plugg plugg.... och ännu mer plugg...

Vill bara säga att just nu så HATAR jag allt som har med skolan o göra, bortsätt från mina underbara vänner på skolan, utan dom hade jag nt pallat med skolan... Åh vi har helt mycket nu och har haft det i hur många veckor som helst nu... Just nu sitter jag o gör geografi som är helt jobbigt, visserligen har jag bra betyg i det men det är ju jobbigt för då måste jag vara helt bra på läxförhören som vi har, och geografi är nt alls som i 9an, nu är det svin mkt saker att komma ihåg... jaja, nu måste jag fortsätta med migg mög pluggande, åh....

pussokram


Hittat mina skor...

Var på stan idag när vi hade jätte lång rast ( för vi hade ingen lpl) Där jag kollade på dom jag la upp igår hittade de röd och vita men inte dom bruna... men sen hittade jag ett par andra också svarat mkt fina.. Så efter skolan åkte jag och min kära moder och köpte dom.. Nu är Linnéa mkt nöjd.

Vad tycks?


Skor

Jag känner att jag verkligen vill ha nya skor till mästa lördag så har kollat runt lite på internet efter några sngga skor. O jag hittade två par riktigt snygga tycjer jag. Men ett problem med de röd och vita är att jag inte tycker så jätte mycker om när det är ett hål där fram på sådana skor.... men dom är värda att lägga supp här och kanske testas imorgon.


Kendo

Idag på idrotten var vi och testade på kendo som vår mentor Karolina håller på med. Visste knappt vad det var innan, men det är typ som fäktning men ändå nt ;) vet nt riktigt hur jag ska förklara.. Men det var mest att göra roliga galopp steg och skrika och de hade helt roliga kläder på sig. Det var kul och test på det så en gång, men verkligen ingen sport som passar mig.

8 Minute Abs

Min älskade vän Carro tippsade mig om en träningsmetod som kallas för 8 minuter där man tränar magen. Man kan hitta den på youtube, kollade precis på den, det verkade väldigt bra ska nog ta och börja med det. Så man får den fina magen till Beachen 09 ;) Finns även en där man kan träna rumpan men har nt hittat den rikitgt, får ta o börja med magen o se hur det går.

Ni som också vill testa finns länken här -->  http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY



 


Nationella i matte A

Idag hade vi första delen i nationella i matte A + fördjupningen.. Det gick ändå helt okej på första delen hoppas jag, sen fördjupningen handlade om median och medelvärde, jag fatta medelvärde så de uppgifterna klarade (hoppas jag) det kändes bra, men sen de uppgifterna med median asså jag fick helt blackout jag kom inte alls ihåg hur man gör där.... Surt... men sen när jag frågade Natalie så kom jag på det, o jag var helt nära på att göra så men jag ångrade min, man ska alltid göra det man tänker på först, det är oftast rätt... återkommen när jag fått mitt resultat. 

Pussokram

Se upp för dåraran

Har precis kollat på "Se upp för dårarna" som handlar om två tjejer Yasmin och Elin som vill bli poliser och träffas när de ska på intagningen till polishögskolan...
Den är så sjukt bra. Jag vill bara bli polis ännu mer när jag ser den, vet nt hur jag ska förklara men jag blir typ helt hm? nojig? när jag ser på den. Vill att det ska vara jag som står där och ska öppna brevet som har min framtid i "sina händer" eller hur jag ska uttrycka det. Åhh den är jätte bra hade kunnat se den en gång till, men måte ta o sova med...
















Natti
Pussokram

Sävehof - SM-guld (handboll)

Yeey Sävehofs damer vann sm-guldet :D över Skövde..

Lite tråkig match mot slutet eftersom det inte var speciellt jämnt, älskar sådana matcher när man blir helt nervös. Men huvudsaken är att Sövehof vann, vilket dom gjorde.

Saknar dig Mormor...

Igår var jag hos min morfar och moster för att kolla på deras badrum som blivit ny kaklat. Det var ett tag sedan jag var där nu, men jag klarar inte riktig av att komma dit och det känns hejt hemskt att känna så. För jag älskar min morfar och moster men när jag är där så tänker jag hela tiden på mormor. Jag brukar gå runt i lägenheten o tänka så att just här har hon gått, här har hon suttit här har hon haft sina händer. Kan inte gå in i min morfars rum längre, för det var där hon dog förra året i november i cancer...
Jag har inte kommit över det helt än, jag anta att jag aldrig kommer att göra det heller.. Jag kan bara sitta och hålla på med något t.ex. någon läxa som jag gör, så kommer det bara upp tankar om mormor, att jag inte har någon levande mormor längre. Så kommer tårarana, det är helt jobbigt. Jag kan inte förstå att hon inte finns mer att jag ALDRIG kommer att få träffa henne mer, aldrig krama henne, aldrig prata med henne, aldrig få skratta med henne igen... Jag SAKNAR dig!

Älskar min mormor och kommer alltid att göra det , hon kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta! <333


Duktig...

Nu sitter jag äntligen ner i soffan och slappnar av, jag är så sjukt trött men känner mig helt duktig. Igår så dansade jag halv 6 till halv 7 sne 7-8 så va det sommarträning med handbollen. Sen idag på idrotten hade vi vår första ute idrott där vi såklart börjar med konditions test och om man säger så, så är min kondition nt på topp precis men det gick ändå bra. Först skulle vi sprina 2 varv runt tallriken, sen sprang jag upp och ner 10 ggr på himlabacken (vet inte om alla vet vad det är för backe men det är en rätt brant backe i pidlams praken som är helt jobbig att sprnga upp för, spec 10 ggr) sedan blev dett ett varv till runt tallriken, sen så var det dags för 15:15 gud vad jobbigt det var. Jag tycker jätte mkt om sådan här träning men det är sjukt jobbigt o man vill bara sluta, men jag gör det nt för jag vet hur duktik man känner sig efteråt.

Hade nationella idag i engelska - hör- och läsförståelse vet inte hur det gick men det kändes ändå rätt bra.
Nu ska jag kolla på tv..

Pussokram

Snabbis...

Då va skolan avklarad för idag, nu är det inte speciellt många veckor tills det är sommarlov. Längtar så otroligt mycket, efter att vara ledig o slippa plugga. Ska åka till vår stuga i Småland med några av mina älskade vänner 2 dagar efter skolans slut, ska bli helt mysigt, bara Jenny får körkort. Men det får hon, det känner jag på mig. Sen bär det av till värmen i Kreta åhh vad skönt det ska bli....

Nu är både samhällsarbetet och geografin avklarad, har inte fler läxor denna veckan men ska ta o skriva klart om den grekliska guden Afrodite till svenskan som ska vara inlämnad på tisdag nästa vecka. Se jag börjar bli duktig, börjar med det ett tag innan... 

Kvällen blir att dansa 17:30 sen 19:00 blir det sommarträning med handbollen, kulkul.
Nä nu ska jag börja med svenskan...

Pussokram


Var tog solen vägen?...

Var tog solen vägen ??! Det har ju varit helt underbart väder nu i några veckor varför kan det inte fortsätta vara så? Speciellt nu när man har studie dag o allt, när man har tid att sitta ute med läxböckerna, men nä istället får man sitta inne och kolla ut o bli helt deprimerad av det dåliga vädert....

Ska ta o äta nu sen fortsätta med geografin o bli ännu mer deppig av vädert...

Pussokram

Studiedag

Har haft studiedag idag vilket jag även har imorgon super skönt. Men har inte varit hemma på utan jag har varit o jobbat på dagiset som jag ska jobba på i sommar. Älskar barnen där, men jobbar helt länge vilket är lite dryg 8-4 de första timmarna o lite efter lunch går fort men de sista 2 timmarna går riktigt långsamt. Men vad gör man inte för att få pengar.

Skrev klart mitt samhällsarbete om abort, känns riktigt skönt att få det ur världen. Kunde egentligen ha fått det ur världen mkt tidigare för vi fick reda på det för ca 1 månad sedan. Men såklart som alltid så börjar jag med arbeten o plugg sent, måste bli bättre på det... det är verkligen ett måste.

Nä nu ska jag ta o börja lite med geografin som vi har tills på onsdag (ännu en gång är jag sent ute) men har faktiskt rätt bra betyg i Geografi vilket är positivt.

Pussokram



Mina nya inköp från igår
Jeans leggins Gina tricot
Tröja Gina tricot
Bikini Lindex

Min lördag

Nu var del längesen jag skrev igen, inte alls bra. Igår kväll var det Jannicas 18års dag  så det blev fest i en loka, trevligt trevligt. Dagen började med att jag var o dansade, sedan så skyndade jag mig hem o duschade o gjorde mig iordning för att möta Johanna utanför Nobel House där hon skulle ta modellbilder. Hon blev helt söt, men säger bara en sak hon sminkar sig så mkt bättre själv, det var nt helt bra sminkning. Men det va kul o kolla.. Sen gick vi hem till henne där hon packade o sen bar det av till centalen för hon skulle åka till Robban (hennes pojkvän).

Ikväll så blir det 18års fest för Amanda, ska bli kul. Så får väl ta o börja fixa mig nu...

Pussokram


Bilder på Johanna från idag...
 


RSS 2.0